Cercar en aquest blog

diumenge, 22 de maig del 2011

Font de´l'Ull-Mondúver-Font Esbarzer (Xeraco)

Hui anem l’Àngel i jo a soles, no ve ni Pinyol perquè ja va fent massa calor i es passa el matí buscant les ombres. Hem anat amb el cotxe fins la font de l’Ull, on hem descobert l’última inversió de l’Ajuntament de Xeraco, una zona per a “domingueros”.


Hem enfilat la senda que puja per dins del barranc (hi ha un tram que de senda té ben poc, pareix mes un “despeñaperros”), i hem arribat a la pista forestal.








Després d’un tram de pista hem tornat a agafar la senda que puja a Mondúver i he corregut la falda del mateix fins la gasolinera de pedra, on pensàvem esmorzar però hem canviat d’idea perquè, cosa rara a la muntanya, hi havia molt de soroll. Estaven els de la brigada del foc amb les maquinetes netejant una zona de la muntanya, pareix ser per a fer un tallafocs. Hem esmorzat en un lloc on hem trobat ombra i lluny del soroll infernal.






Després hem enfilat la senda que baixa fins al corral de l’Obrer i hem fet un tram de la senda, recentment senyalitzada com la ruta dels corrals, fins l’encreuament que va a la font de l’Esbarzer.









A la font ens hem refrescat una miqueta, la calor estreny de calent, i després hem creuat el barranc i hem baixat per la senda que torna al barranc de l’Ull. La calor a eixes hores ja es insuportable i la eixideta d’ahir amb la bicicleta ens ha passat factura, deixant-nos esgotats.




Per acabar, el veterà muntanyer Àngel, m’ha fet un circuit per Tavernes on he tingut fins que carregar amb una televisió de les que ja no es fabriquen.





































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada